06 23 03 67 51 info@rijschoolhoorn.nl

Waarom Rijschool Hoorn ?

 

 

 

Z

Gratis proefles, zonder dat je ergens aan vastzit

Als je je aanmeldt om bij onze rijschool te beginnen met de rijopleiding, nemen wij altijd eerst een intake af. Dit is een eerste gratis proefles en aan de hand daarvan neemt de instructeur waar of je al vaardigheden bezit en hoe snel je nieuwe vaardigheden aanleert. Aan het einde van de intake bespreek je samen met de instructeur wat je allemaal kan verwachten tijdens de rij opleding, wat de mogelijkheden zijn m.b.t. een lespakket, hoeveel lessen je het nodig hebt en wat het je uiteindelijk gaat kosten.

Z

Vaste Rijinstructeur

Bij ons krijg je tijdens je rijlessen een vaste instructeur en een vaste lesauto, totdat je geslaagd bent voor je rijbewijs. Dit zorgt voor meer rust en bevordert de voortgang van je rijopleiding. Je hoeft dus niet steeds weer te wennen aan een andere instructeur of een andere lesauto waarbij alles steeds weer anders aanvoelt.

Z

Tussentijdse toets (TTT)

Tijdens je praktijkopleiding kun je ervoor kiezen om een TTT af te leggen. Een TTT is een rijtest die net zo verloopt als het praktijkexamen. Het is een goede gelegenheid om aan het praktijkexamen te wennen en eventuele nervositeit weg te nemen. Na afloop van de toets krijg je van de examinator advies mee over de examenonderdelen die wel of niet goed gingen. Tijdens de toets kun je ook vrijstelling verdienen voor het onderdeel bijzondere manoevres, deze hoef je dan tijdens je eerstvolgende examen niet meer te doen. Onderzoek van het SWOV (Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid) heeft uitgewezen, dat de slaagkans met een afgelegde TTT toets met 20% kan toenemen.

Z

Instructiekaart

Alle leerlingen krijgen van ons een instructiekaart. Op deze kaart houdt de instructeur jouw vorderingen bij, zodat je kunt zien wat er nog behandeld en of verbeterd moet worden. Alle lessen zijn opgebouwd in een logische volgorde (van makkelijk naar moeilijk).

Z

Hoogste kwaliteit voor de laagste prijs

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn, dat is onze motto. Zo kun je bij ons al rijlessen vanaf €52 p/u. Bij rijscholen met een vergelijkbare slagingspercentage betaal je gemiddeld rond de € 56 p/u